Undervisning og kurser

Bliv hjulpet, udfordret og inspireret.


Jeg tilbyder positiv og konstruktiv undervisning til ryttere på alle niveauer i både ind- og udland.


Jeg har stor erfaring til at matche undervisning til den enkelte rytters niveau.


1:1 sparring

Har du brug for nye perspektiver?


Med et 1:1-sparringsforløb kan du få tilrettelagt et individuelt træningsforløb med sparring, undervisning og feedback.


Træning og tilridning

Kompetent træning med blik for den enkelte hest.


Jeg tager udgangspunkt i den enkelte hests psyke, uddannelsesniveau og gangartsmønster med henblik på at hesten udvikler sig på den mest hensigtsmæssige måde.


Salg af kvalitetsheste

Jeg sælger veluddannede kvalitetsheste fra vores egen avl - både luksus rideheste og top-konkurrenceheste.


Vores heste kommer ud af stærke linjer inden for både sport og avl. De udmærker sig ved godt sind, lange skridt og gode gangarter.


Jeg tilrider og uddanner vores heste med tid og tålmodighed og med stort fokus på den gode og tillidsfulde grunduddannelse.Clinics

Jeg tilbyder forskellige clinics, hvor jeg stiller skarpt på en særlig tematik. Jeg kan tilpasse mine clinics, så tema og form passer til klubber, grupper af privatpersoner mv. Jeg kan bookes til holde en clinic både ude hos jer eller hjemme på Langtved.


Eksempler på clinics:


Clinic: Træning med en verdensmester

Jón og Eilífur har de seneste år præsteret på allerhøjeste niveau – som danmarksmestre, nordiske mestre og verdensmestre. Bag præstationerne ligger års systematisk træning.


I denne clinic kan du få et indblik i den daglige træning og i grundprincipperne og filosofien bag træningen.


Clinicen starter med et teoretisk oplæg, hvor Jón fortæller om sine tanker omkring samarbejdet med Eilífur: om træningen, det mentale fokus, grundfilosofien i træningen og om at sætte sig op til hver træning. Efterfølgende viser Jón en træningssession med Eillíur.


Parret viser deres opvarmning og vigtigste øvelser og teknikker frem. Jón forklarer undervejs og giver et unikt indblik i den træning, der ligger til grund for parrets succes på stævnebanerne.


​Clinic: Tölttræning i teori og prakis

Hvad er tölt? Og hvordan man rider og træner tölt?


Om formiddagen gennemgår Jón gangartsteori omkring tölt: hvordan hesten bevæger sig, når den går tölt - både når den tölter rent, og når den har taktproblemer. Der bliver brugt forskelligt videomateriale som illustration, og der er rig mulighed for at stille spørgsmål.


Om eftermiddagen gennemgås tölt i praksis, når Jón fremviser nogle af sine heste under rytter. Han viser forskellige typer af heste og hvilke øvelser, man kan bruge, når man arbejder med at styrke en hests töltkvalitet.